Gondolkozz

Thinkerbell.

Thinkerbell.

Varázsszó: Startup

2017. november 23. - Thinkerbell

Hol? Budapesten, az új mini szilícium-völgyben.

Ma este rendezik a Startupok éjszakáját a Bálnában. Az eseményen a lehetőségek színes tárházán keresztül a már elindult startupok mutatkoztak be, amivel inspirálni akarják a nagyérdeműt.

Image may contain: text and outdoor

A rendezvénnyel idén már háromszor találkozhattunk a BVK rendezésében. Budapest mint regionális innovációs központ , avagy közép-kelet európai mini szilíciumvölggyé válásának bemutatása hazai és nemzetközi nagyfejesek előtt. A fókuszban a Budapesten elérhető startup szereplőivel és segítő programjaival - mint az Inkubációs Program, a Spin-Off, a Demola és persze a főszervező BVK (nem BKV relax). A programismertetők mellett kerekasztal beszélgetés lesz a startup Budapest témában. Aki gondolkodik startupban, vagy érdeklődik az új varászszó iránt, amivel fiatalok milliói álmodoznak, annak nem árt a black thursday-en még gyorsan ide is ellátogatnia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkerbell.blog.hu/api/trackback/id/tr9813354705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása